Eredményeim | Atilla fotó

Dr. Nagy Attila AFIAP, E-MAFOSZ/B, HON-ES ÖGPH fotóművész vagyok, a Soproni Fotoklub titkára. A világ számos országában volt csoportos kiállításom, külföldön egyéni tárlatom pedig Eisenstadt (Kismarton, Ausztria, 2010) és Ankara (Törökország, 2011) városában került megrendezésre.

Magyarországon Hegykőn 1996 és Sopronban 2012-ben mutattam be egyéni tárlat keretében képeimet.

Leginkább az emberábrázolás áll közel hozzám, a művészi akt, portré, modellfotózás. Egy kép az expozíció előtt születik meg, a fényképezőgép nyomógombjának érintése már egy folyamat után történik.

Személy szerint az alkotó folyamatot tartom fontosnak, a különböző díjak, cimek másodlagosak. A fotográfus számára jó visszajelzés, ha egy-egy pályázaton szakavatott zsűri kiállításra alkalmasnak ítéli a képét. Ez abban a kontextusban egy elismerést jelent, így kaptam én is a nemzetközi fotóművészeti szövetség (FIAP) AFIAP fotóművész diplomáját, valamint a Magyar Fotográfiai Alkotócsoportok Országos Szövetsége (MAFOSZ) E- MAFOSZ/B bronzfokozatú fotóművész elismerését.

Számomra a fotográfiát kedvelő közönség is nagyon fontos, ezért tartok rendszeresen tárlatokat, és veszek részt csoportos kiállításokon is.

Képeimhez jó nézegetést kívánok:

Dr. Nagy Attila

Az oldalon megjelenő képeket szerzői jog védi. A képek bárminemű sokszorosítása, publikálása,
illetve egyéb jellegű felhasználása a szerző irásbeli engedélye nélkül tilos!

These images may not be copied, downloaded, or used in any way without the photographer’s expressed, written permission!